JOIN THE WAVE IN PRIZREN

Bëhu pjesë e SPEEEX dhe zhvillo karrierën tënde! Apliko tani!

  MashkullFemër
  StudentPunësuarPapunësuar
  GjermaneItalianeFrënge
  Shkëlqyeshëm- C1 and C2Shumë mirë - B2Mirë - B1Fillestar- A1 and A2
  Kam jetuar në shtetin ku flitet gjuhaNga televizioniNga studimetKurse të gjuhësTjetër
  Nuk kam përvojëMë pak se 1 vjet1-3 vjet3-5 vjet
  PoJo
  Rrjetet SocialeShok/ShoqeRadioTjetër