Join the wave

We will process your data accordingly in order to establish a business relationship with SPEEEX.

    Upload File
    Choose file

    Gjiganti i shërbimeve të Business Process Outsourcing SPEEEX po hap qendrën e saj edhe në qytetin e Prizrenit. Andaj ftojmë të gjithë të interesuarit që kanë njohuri në Gjuhet: Gjermane, Frenge dhe Italane të aplikojnë përmes linkut në vijim.
    Bëhu pjesë e SPEEEX dhe zhvillo karrierën tënde!